Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Коментари

Коментари

Мнениеот martin.nikolov » 29 Окт 2010, 17:28

Възможно ли е да се направят два вида отговори. Единия да е като отговорите сега т.е. мнение по темата, а другите да са просто коментари към конкретни мнения. Това което имам пред вид е: всяка тема съдържа задачи или въпроси и отговорите към темата са решения или отговори. Но доста често има нужда да се напише кратък коментар и системата не го позволява. Например отговори "благодаря" или въпроси за разясняване на условието не са мнения и би било по пригледно ако се виждат по различен начин под съответното мнение. Така е в някой други форуми и мисля че е по-лесно за следене на темата. Също така такива комнтари не би трябвало да се броят за мнения и не би трябвало да променят броя на мнения на юзъра.

Това възможно ли е? И какво мислят другите форумници?
martin.nikolov
Напреднал

Рейтинг: 9

Re: Коментари

Мнениеот prodanov » 29 Окт 2010, 19:37

Пример: stackoverflow.com

За, но това на phpbb3 въобще възможно ли е?
prodanov
Напреднал

Рейтинг: 10

Мнениеот martin.nikolov » 29 Окт 2010, 20:25

Да, точно това имах наум. Ако не същото, то нещо подобно.
martin.nikolov
Напреднал

Мнениеот kerry » 29 Окт 2010, 23:02

Едно от решенията е "коментарите " да са с по-малки букви. Ако някой иска да ги прочете "цъка" и ги прочита. Но какво правим с "Моля, помогнете!", "Имам домашно !!", "Вече Х човека ми прочетоха домашното. За какъв Х си играх да го пиша във вашия форум?" !!!?
Най-лошошото е, че пишещият си избира дебелината на шрифта. Радвам се, че някой се е научил да сменя поне цвета му (не на хикса, а на шрифта).
kerry
Напреднал

Назад към Относно този форум