estoyanovvd написа:Може би не му е тук мястото, но сега като натиснах кой е на линия в момента ми показа 2-ма човека и един робот!!! В същото време в TYXO показва 99 човека?!?!?! Е, как става тази работа? Иначе мисля, че Ганка постъпва много правилно, макар и малко мелодраматично! Докато написах поста станаха трима, а в Тиксото - 104?!?!?!?
Повярвай ми, има ОГРОМНО значение!cruisebg написа:Това са малко глупави причини за напускане на форума... какво значение има какви задачи се пускат и дали на някой ще му решаваме домашните или не.
martin123456 написа:ЧАО...
Как можеш да кажеш, че за теб няма значение кармата, след като всеки ден гласуваше против мен, само защото решавах повече задачи от теб?
ти пързаляш (не искаш да си признаваш грешките), чакаш наготово (реши някой задача, ти само коментираш).
Причината да напуснеш бе понеже се оплаках от теб на администратора. А не причините които написа - т.е. излъга...
Хайде, не мога и успех да ти пожелая
а сега съм много добър. така че спри да говориш глупости.
martin123456 написа:За да покажеш че си човек като нас
отговори на мислите ми за те адекватноооо
martin123456 написа:За да покажеш че си човек като нас
признай че напусна само зашото админа ти направи забележка, понеже му се оплаках от теб
Александър Митев е култов образ, никой не може да го намали.martin123456 написа:...да кажем някои ми намали КАРАМАТА...
Регистрирани потребители: Google [Bot], S.B.