ammornil написа:Румен Симеонов написа:Дада, така е, аз съм виждал такива за които говориш. Имах предвид. само последните 2 задачи, откакто аз съм тук. И няма ли да кажеш откога докога могат да се качват задачи на седмицата и къде ги пише тия правила, че не мога да се вредя , без набързо да ми поставят диагноза някакви лекари дилетанти, и аз да качвам задачи на седмицата. А някой знае ли какво е това триъгълник, според училищните учебници? Ще се развам да публикуваш и решение различно от моето и на предишната стереометрична задача. Защо пропусна да го качиш?
Предлагам да качваш решението, което си имал предвид независимо дали задачата е била решена от някото или не е била. Повече решения - по-добре.
На кратко: ако искате да поставите задача за разглеждане, просто я публикувайте в подходящата субсекция на даден раздел. Няма нужда да е в Задача на седмицата. Задачата на седмицата е лимитирана в това с какви знания трябва да е възможно да се представи решение, нещо което специализираните раздели не налагат.
Отново на кратко: невъзможността Ви да възприемете критика под каквато и да е форма или да модифицирате поведението си съобразно общоприета форма на общуване в група, дори когато Ви се казва от множество участници в групата, говори за нарцистичност и липса на реализация на желанията или амбициите, изразена в нуждата да имате последната дума във всеки разговор, дори когато не е необходимо. Не е нужно човек да е специалист по психология за да разпознае генералните характеристики на някои често срещани патологии (също както не е нужно човек да е лекар по хуманна медицина за да разпознае течащ нос от настинка и да препоръча лечение). Някои неща се учат в училище, други- в житейската практика.
Презумирате, че аз ще задавам задача, за чието решаване не са достатъчни училищни знания. А аз питам в случай, че искам да публикувам в ,,Задача на седмицата" задача, която може да се реши с училищни знания в събота ли да я публикувам? И въобще кога спираме да пазим да не засенчим предишната задача на седмицата? И питаме ли някого за разрешеение, в събота или в който ден и час кажете там. Има ли точен час и ден от седмицата, от който нататък вече може да се публикува нова задача в този раздел?