Genesis написа:...Публикувам тея задачи щот ми бяха дадени за решение за уформяне на оценката.......![]()
та питам ако някой може да ми ги реши ще съм му много благодарен
щот по стереометрия никаф ме няма![]()
помоща![]()
martin123456 написа:няма нищо лошо човек да е неграмотен, освен за него. не че мисля че който пуска поста е неграмотен. мисля че вие не сте сидии. сидиите са честни.
Genesis написа:Абе вие някакви ненормални ли сте бе?!?!?
Повече не искам тъпи мнения относно кой какъв бил и дали писал правилно, само задачите, ако някой ги реши нека ги постне, че си е е.... м....... сега на края на срока![]()
![]()
Genesis написа:Повече не искам тъпи мнения относно кой какъв бил и дали писал правилно, само задачите, ако някой ги реши нека ги постне, че си е е.... м....... сега на края на срока![]()
![]()
Абе шибаняк, ти що не си ебеш путката лелина, ами само се правиш на някакъв много важен?
Като не ти се нрави това което пиша не го чети бе злетак!!!
Genesis написа:Genesis написа:Абе шибаняк, ти що не си ебеш путката лелина, ами само се правиш на някакъв много важен?
Като не ти се нрави това което пиша не го чети бе злетак!!!
И кога съм тръгнал да казвам решавайте я веднага или нещо от сорта?
Казах само, че на някой ако му се занимава да ми ги реши ОК, нали все пак такъв е сайта, ама ти нали си много отворен
и навсякъде се бъркаш, та дай и тука да постнеш някое твое остроумно мнение![]()
![]()
![]()
Като не ти изнася просто не влизай в темата и готово!!!!
Регистрирани потребители: Google [Bot]