- zadacha2sssr.gif (688.13 KiB) Прегледано 1586 пъти
Гост написа:не треба да се пренебрегува 2, оти като като се връщуват фтичките от юг, пак V-образно си патуват
nick написа:Може ли да преведете на български въпросите, защото и аз искам малко да се помъча
peyo написа:Гост написа:не треба да се пренебрегува 2, оти като като се връщуват фтичките от юг, пак V-образно си патуват
Много интересна забележка! Аз никога не съм виждал птици да летят във V формация пролетно време, докато много пъти съм виждал да го правят през есента. Но ако се замислим логично е да летят във V формация и когато се връщат на север през пролетта! Но защо не съм ги виждал?! Някой виждал ли е V формация през пролетта?
Както и да е, аз мислех да използвам 3, за да реша 2, но нека да помислим повече дали можем да намерим решение на 2 без 3.
Гост написа:ами ако туй са фарове върху шамадури?
peyo написа:Гост написа:ами ако туй са фарове върху шамадури?
Не приличат на шамандури. По силует приличат на хора. Но ако бяха шамандури които са сложени да направляват трафика на кораби, тогава да, щяхме да приемем, че реката е плавателна.
Гост написа:ето една шамандура, която би дала подобен силиует
peyo написа:Гост написа:ето една шамандура, която би дала подобен силиует
Тези шамандури нямат солует на човек, защото са дебели в долната част. Също така всички примери за шамандури които видях доосега са в морето, а не в река. Може би има шамандури и за реки, но и за тях се съмнявам, че ще приличат на човек.
Регистрирани потребители: Google Adsense [Bot], Google [Bot], peyo