Гост написа:Здравейте, любопитно ми е отговор и решение има ли изобщо и какъв? Като гледам явно и никой от знаещите и можещите не може да я реши. Един живот едва ли ще ми стигне аз да я реша!

Не знам дали Ви е известно,че през средновековието е бил актуален един интересен спор:"Колко дявола могат да се съберат на върха на една игла?"Изглежда,че тази тема не е съвсем отшумяла,само е претърпяла развитие и сега се нарича "Колко риби има в едно езеро?"Само,че докато размера на върха на иглата горе долу е известен,сега нито размера на езерото е известен,нито доколко е пълно с вода и изобщо дали не е пресъхнало,дали е сладководно или солено и т.н. - нищо от това не е известно!А колкото до размера на дяволите той също е относително понятие,както и размера на рибите.
Според мен ,вместо да преливате от пусто в празно и да търсите решение на един нерешим ( както е зададен!)проблем,използвайте времето и енергията си да се подготвите за предстоящия Ви изпит.Така вероятността да Ви пишат 6 ще бъде най - голяма.
И накрая е дин стар анекдот:
Учителят задава задача:
- Разстоянието от мен до катедрата е 2 метра.Черната дъска е с размери 1,50/3,50.На колко години съм ?
Иванчо вдига ръка:
- Вие,г-н учителю ,сте на 40 години!
Учителят :
- Правилно, Иванчо!Как реши задачата?
Иванчо:
- Аз имам брат,който е полуидиот и е на 20 години!
Никой любовен роман не е разплакал толкова много хора,колкото учебникът по математика.
Ако нещо мърда - това е биология,ако мирише -това е химия,ако има сила - това е физика,а ако нищо не разбираш - това е математика