Vladdo написа:Не съм много добър в обясненията.. но на лист го направих. Първият разрез е осно сечение, следващото е диагонално, но не от основа до основа, а да кажем дели една от образуващите в отношение 1:2. После пускаш друго диагонално сечение, което да пресича първото над точката на пресичане с осното сечение. Последното е успоредно, но така, че да минава през общата на двете диагонални сечения. Получават се точно 11 парчета
dim написа:Ех тая торта, голямо рязане падна - като гледам почти месец. И сега вече като сте я разпарчатосали е време може би за най-сладката част - голямото плюскане
ганка симеонова написа:Vladdo написа:Не съм много добър в обясненията.. но на лист го направих. Първият разрез е осно сечение, следващото е диагонално, но не от основа до основа, а да кажем дели една от образуващите в отношение 1:2. После пускаш друго диагонално сечение, което да пресича първото над точката на пресичане с осното сечение. Последното е успоредно, но така, че да минава през общата на двете диагонални сечения. Получават се точно 11 парчета
Днес Владо я направи в класАма нали си е ахмак и не може да обяснява, аз да преведа в ефир с чертеж, какво иска да каже
Регистрирани потребители: Google [Bot]