Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Има ли математика за предучилищна възраст?

Има ли математика за предучилищна възраст?

Мнениеот zimel » 25 Дек 2015, 11:01

Здравейте и Честито Рождество Христово! Да сте живи и здрави и аз покрай вас!

Темата в този форум е подбудена от желанието ми да си припомня и науча неща от математиката. Кзавам науча, защото бях лош ученик по точните науки- тройки и четворки, петици получавах когато ходех на частни уроци 9-11 клас. Това беше много отдавна.
Искам да се науча да пресмятам едни формули по електротехника с ваша помощ. Та взех да се оглеждам откъде да започна, понеже си знам, че дробите са ми голям препъни камък загледах задача с думи за 4-ти клас... :roll:
Моля Ви за помощ! В електротехниката задачи с думи няма, има само формули.
Като за начало ще трябва да се ограмотя как се изписват знаците на формулите на екрана на компютъра, и после ще се върна преди дробите.

Желая Успехи на ВСИЧКИ!
zimel
Нов

Рейтинг: 0

Re: Има ли математика за предучилищна възраст?

Мнениеот Гост » 11 Фев 2022, 07:47

zimel написа:Здравейте и Честито Рождество Христово! Да сте живи и здрави и аз покрай вас!

Темата в този форум е подбудена от желанието ми да си припомня и науча неща от математиката. Кзавам науча, защото бях лош ученик по точните науки- тройки и четворки, петици получавах когато ходех на частни уроци 9-11 клас. Това беше много отдавна.
Искам да се науча да пресмятам едни формули по електротехника с ваша помощ. Та взех да се оглеждам откъде да започна, понеже си знам, че дробите са ми голям препъни камък загледах задача с думи за 4-ти клас... :roll:
Моля Ви за помощ! В електротехниката задачи с думи няма, има само формули.
Като за начало ще трябва да се ограмотя как се изписват знаците на формулите на екрана на компютъра, и после ще се върна преди дробите.

Желая Успехи на ВСИЧКИ!

Хубаво е че искаш да се научиш.

Последно избутване Anonymous от 11 Фев 2022, 07:47
Гост

Назад към Състезания за 1-4 клас