Гост написа:в пети клас нищо не се учи-достатъчно е да знаеш таблицата за умножение...
Гост написа:Подобни триъгълници се изучават в 9 клас.Ако задачата е за 5-6 клас тогава се използват други методи,което уважаемият колега би трябвало да знае.
Гост написа:На чертежа ABCD е успоредник. Tочка M е от страната BC, правата DM пресича диагонала AC в точка О, a лицата на триъгълник ADO и COM са съответно 9 и 4 кв. см. Колко квадратни сантиметра е лицето на триъгълник ACM?
Гост написа:Гост написа:На чертежа ABCD е успоредник. Tочка M е от страната BC, правата DM пресича диагонала AC в точка О, a лицата на триъгълник ADO и COM са съответно 9 и 4 кв. см. Колко квадратни сантиметра е лицето на триъгълник ACM?
ок, пусни решение за пети клас...тва си солидна задача за кандидат-студенти...
Гост написа:виж тестовете и после се обади...
Гост написа:На чертежа ABCD е успоредник. Tочка M е от страната BC, правата DM пресича диагонала AC в точка О, a лицата на триъгълник ADO и COM са съответно 9 и 4 кв. см. Колко квадратни сантиметра е лицето на триъгълник ACM?
Гост написа:Гост написа:виж тестовете и после се обади...
И да гледам и да не гледам - това е една елементарна задача.
Ако ти считаш тази задача за "солидна" то ще трябва сериозно да се замислиш за солидността на твоята подготовка.Не се шегувам.Ти демонстрираш самочувствие "2 пръста над световното ниво",което няма необходимото покритие.Знам,че веднага ще отговориш язвително , но на мен не ми пука изобщо.Би трябвало на теб да ти пука и да се заемеш сериозно с подготовката си.Такива като теб съм ги гледал и съм ги обучавал достатъчно.Имай предвид,че аз се връщам пеш от там за където ти си се запътил с каляска.На добър час!
Назад към Състезания за 5, 6 клас
Регистрирани потребители: Google [Bot]