Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Няколко задачи курсова - заплащане

Няколко задачи курсова - заплащане

Мнениеот nubium » 31 Май 2013, 13:24

Здравейте,

Става дума за 3 задачи от курсовата ми работа, с които не мога да се справя сам. Задачите са от граници, непрекъснатост на функции и криволинеен интеграл.

Прикачвам .pdf с трите задачи, тъй като не можах да се оправя със системата на форума(поне на едното място не можах да разбера как да го напиша правилно). Моля, ако имате възможност да се справите със задачите, оставете си e-mail тук или ми пишете лично съобщение.

По възможност, днес или утре до преди обяд ще е супер! На пръв поглед изглеждат не много обемни задачи, така че би трябвало да е постижимо да бъдат решени за такова кратко време, но както казах - аз не успях да се справя с тях, за това може и да греша.

Заплащането - за мен е най-удобно paypal или epay, но ако вие имате друго предпочитание, може да се измисли нещо. Също така, ако е възможно предварително да ми кажете цената, за да няма недоразумения.

Благодаря предварително!
Прикачени файлове
1.pdf
(295.7 KiB) 90 пъти
nubium
Нов

Рейтинг: 0

Re: Няколко задачи курсова - заплащане

Мнениеот Гост » 31 Май 2013, 17:31

То най добре, за да няма недоразумения, си посочи бюджета или се пазари, защото няма как да минеш супер тънко, ако искаш да получиш нещо качествено.
Гост

Мнениеот nubium » 31 Май 2013, 18:44

Не съм запознат как "вървят" тези услуги или най-малкото какво време би отнело.

Не става въпрос да се мине тънко - най-лесния вариант е да се отиде на урок, където да бъдат решени, но нямам нужното време през деня да отделя за урок, затова ми остана само вариант да се обърна към потребителите тук.

Поздрави!
nubium
Нов

Мнениеот nubium » 01 Юни 2013, 13:09

Темата вече е неактивна. Може да се заключва или премести(не знам каква е политиката на форума)

Поздрави!
nubium
Нов

Назад към Интеграли, функции, редове, граници,...