Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Задача срещу заплащане

Задача срещу заплащане

Мнениеот Гост » 04 Мар 2021, 11:22

Извинете,може би въпросът, който ме интересуват не е за тук ,но търсих на доста места ..Предстои ми изпит по математически анализ 1,преподавателката е ужасна,каза,че няма да даде изпита на никого ..преди да ни допусне до изпит ще даде производна ,която трябва да решим,въпросът ми е има ли човек, който може да ми помогне ,срещу заплащане разбира се ,ако има такъв ще се свържем
Гост

Re: Задача срещу заплащане

Мнениеот Гост » 04 Мар 2021, 16:33

Гост написа:Извинете,може би въпросът, който ме интересуват не е за тук ,но търсих на доста места ..Предстои ми изпит по математически анализ 1,преподавателката е ужасна,каза,че няма да даде изпита на никого ..преди да ни допусне до изпит ще даде производна ,която трябва да решим,въпросът ми е има ли човек, който може да ми помогне ,срещу заплащане разбира се ,ако има такъв ще се свържем

Най - добре ще бъде да си седнеш на задните части и да научиш формулите за диференциране!Права си е жената! Къде да пуска някой който не знае да намира производни!И аз да съм и аз няма да пусна на изпит човек който не знае най-елементарното от анализа,а да не говорим ,че това се учи и в училище!
Гост

Назад към Интеграли, функции, редове, граници,...