Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

УНСС - Задачи - 2009

Re: УНСС - Задачи - 2009

Мнениеот Mr.G{}{}Fy » 21 Юни 2011, 17:57

Защо се навивате да давате отговори на човек,който явно даже го мързи да научи баш основните работи ? Утре ще ви пита колко е сборът на ъглите в четириъгълник ... или нещо сложно от таблицата за умножение ... Разбирам човек да не се сети за нещо елементарно... да направи абсурдна грешка и т.н.,но чак пък толкова :lol:
Mr.G{}{}Fy
Математиката ми е страст

Рейтинг: 16

Мнениеот ganka simeonova » 21 Юни 2011, 19:12

Mr.G{}{}Fy написа:Защо се навивате да давате отговори на човек,който явно даже го мързи да научи баш основните работи ? Утре ще ви пита колко е сборът на ъглите в четириъгълник ... или нещо сложно от таблицата за умножение ... Разбирам човек да не се сети за нещо елементарно... да направи абсурдна грешка и т.н.,но чак пък толкова :lol:

Баш! УНСС! А, това е 7-класна задача!
ganka simeonova

Мнениеот Течо » 22 Юни 2011, 09:45

Извинявайте , че Ви задавам тези глупави задачи , но наистина успявам да реша много по трудни с радиус , логаритъм и т.н. ,но тези елементарните , чиито изисквания са само едно просто правило не ги зная :? . Още веднъж извинявайте :| . Спирам и благодаря все пак . ( Не разбирам много от математика , но изпита ми съдържа 20 задачи бълг.език граматика , 20 математика , 40 литература и отделно имам изпит по английски - става въпрос за МИО и искам добре да се представя )

P.S. Кickboxer , thank you !!
Течо
Нов

Рейтинг: 1

Предишна

Назад към Кандидат-студенти