kanuto11 написа:KAak shte priemat 900 choveka ????????????????????? kato na izpita bqha okolo 2600 i kato se ima predvid che ima i takiva koito ne hodqt na izpit a napravo s matura kandidastvat !
saiderche написа:kak pyk si izmisli che v geometriqta tuka se polzva pitagorova teorema az reshih a i b ot geometriqta i nikyde ne polzvah pitagorova teorema :X:X:X zashto se obajdate kato ne ste hodili na izpit i kato ne mu razbiratekajete 1va V) che i az ne mu razbiram mnogo
saiderche написа:kak pyk si izmisli che v geometriqta tuka se polzva pitagorova teorema az reshih a i b ot geometriqta i nikyde ne polzvah pitagorova teorema :X:X:X zashto se obajdate kato ne ste hodili na izpit i kato ne mu razbiratekajete 1va V) che i az ne mu razbiram mnogo
saiderche написа:ot pyrvata zada4a zna4i sym obyrkal samo A)koqto e elementarna ama + s minus i mi se polu4i greshen vryh toeast che e vyn ot intervala .. abe nishto de iztyrvah nai-lesnite 40 stotni ama
da se nadqvame 3.60 da ima
az sym pgsag dano pomogne
saiderche написа:ne mi obqsnqvai kolko se izkarva shtoto sym reshil 1va i 2ra a i bstereometriqta nqmah vreme da q u4a ..i ako imash moita daskalka povqrvai mi i tolkova nqmashe da izkarash
saiderche написа:ne iskam da komentiram poveche i da mi sporish po tazi tema nqma da izlezesh prav ela i mi vij u4ebniq plan i ne mi obqsnqvai che s vsqka u4itelka10 klas reshavahme x2-3x-4 na kontrolno shtoto drugite prosto ne mojeha
4 4oveka ot nashiq klas taka po q razbirat nad tova nivo
Регистрирани потребители: Google [Bot]