Приеха ме във софийския университет със специалност инженерна физика и там ще се учи много математика.
Физиката и химията са ми били винаги любимите предмети и винаги съм бил отличник там.
Големия проблем ми е с МАТЕМАТИКАТА.Тя също ми беше интересна до към 9 клас,когато обаче смених училището и попаднах на кофти даскал той ми уби всякакво желание за учене по математика.И сега положението ми е такова,че на практика нещата от 5 клас нагоре не ги знам.Може би материала от 5-8 клас ще си го припомня само,понеже все пак съм го знаел някога,но от 8-ми нагоре ще трябва да се помъча.
Та моя план е да си купя от някъде учебници по математика от 5-12 клас и да се опитам да науча нещо за да нямам много големи проблеми с висшата математика.На частен учител не ми се ходи понеже освен,че не искам да давам пари и нямам време аз уча по-добре като съм сам и ми е спокойно.Мисля,че с учебници и интернет все ще науча нещо.
Според вас този мой план за изучаване добър ли е?
Давайте съвети какво да правя,имам ли шанс според вас или съм обречен.Желанието ми е не само да си взимам изпитите,но и наистина да разбирам от математика.Имам желание да уча математика,не е като да нямам все пак
Лошото е,че съвсем скоро почвам в университета задочно и ще трябва някакси успоредно с висшата да уча и предходната математика макар,че не знам дали ще стане.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ!!!

Меню