Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

ТУ-Сф КСК2011

ТУ-Сф КСК2011

Мнениеот noize » 24 Фев 2011, 17:00

Има ли някой, който ще кандидатства в ТУ София тази година. Аз се надявам да приключа с кандидатстването си в ТУ още на предварителния изпит на 9април.

За себе си да напиша: Уча в математическа паралелка, въпреки че до началото на тази година не съм решавал почти нищо- учих основните неща за да закрепа някакъв успех. В началото на тази година седнах да уча сериозно математика и разлика има.. на втория месец от подготовката си изкарах 5.75 на изпит в ХТМУ, сега съм се напънал да довърша преговора за предварителния в ТУ.
noize
Нов

Рейтинг: 0

Re: ТУ-Сф КСК2011

Мнениеот edrenchev » 24 Фев 2011, 17:19

И аз ще пробвам там :). Но тъй като не съм от математическа гимназия се готвя самостоятелно с различни сборници :). Сега съм до пирамиди с равни околни ръбове.

П.С. Ти към коя специалност си се насочил?
edrenchev
Нов

Re: ТУ-Сф КСК2011

Мнениеот noize » 24 Фев 2011, 17:55

Ами насочил съм се към няколко специалности- Компютърни системи и технологии, Автоматика, Топло и ядерна енергетика... ако може някой да ми даде съвет.

Аз по геометрия преговарям лица на многоъгълници, по алгебра съм на числови редици. По геометрия ми остана тригонометрията, окръжности и съвсем малко стереометрия ще порешавам. По алгебра ми остават функции.
noize
Нов

Назад към Кандидат-студенти