amsara написа:Мога да ти кажа като ориентир миналогодишната.Но истинската ще я узнаете едва като ви излезат резултатите. Явно правят статистика как са се представили учениците и на база това представяне нагаждат скалата.Иначе тази от миналата година беше (70+X)/28 , където Х ти е броят на точките.Малко е откачена тая работа, защото по този начин пълно 6 си докарва всеки, който има 98,99 и 100 точки, а не само този, който има пълни 100. Скалата от годината преди нас беше подобна, само дето на мястото на 70 се добавяше 68 и така точките за пълно 6 бяха само 100. Като си видиш горе долу какво си направил, сметни си по втората, по нея излиза малко по-ниска оценката. Но поне после ще си приятно изненадан от малко по-висока. Въпреки, че е малко кофти да си смяташ точки, понеже няма да можеш с точност да прецениш дали си получил пълните точки за двете последни задачи, дори и да си докарал отговорите им. Винаги воже да ти вземат нещо за непълно разписване.
Martin Nikovski написа:WOW! Това се казва схема...А... г-жо Симеонова, аз държах матура по физика, не по математика, но все пак смятам, че скалите за оценяване може би са сходни... Имате ли някаква информация за тази година??
Доколкото видях, би трябвало да имам 97/100 и не знам дали това е все още 6,00...
П.П. Извинявам се, че пиша в темата за 7 клас!...
bet написа:hey znaete li zada4ite na 30 mai 2011g. po matematika
moni97 написа:А някой знае ли дали скалата ще остане същата? А и дали тази скала е същата и за математика и български език ?
Благодаря предварително !
Gogogo8 написа:не съм госпожата, ама не мога да се въздържа: с 22 точки тройката в кърпа вързана, а че и отгоре! не коркай се!![]()
Donchev написа:Gogogo8 написа:не съм госпожата, ама не мога да се въздържа: с 22 точки тройката в кърпа вързана, а че и отгоре! не коркай се!![]()
Благодаря ти окуражи ме,но миналата година минимума е бил 23 от къде си толкова сигорен
Регистрирани потребители: Google [Bot]