Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Поздрави от Ицо

Представете се - с какво се занимавате, на колко години сте, хоби,...

Поздрави от Ицо

Мнениеот Red_General » 10 Май 2013, 19:30

Здравейте и от мен. След като постнах няколко теми, нека и да се представя. Казвам се Ицо и съм малко по-голям от повечето от вас. На 27 години съм. Завършил съм математическата гимназия във Варна, после УНСС специалност макроикономика, живея и работя в София като търговски представител на бизнес софтуер.
За съжаление в момента ситуацията в България е такава, че с висше икономическо образование все едно си без висше. нямаш професия (освен счетоводителите да речем). Доста усилия, качества, връзки и късмет се искат, за да постигнеш нещо. Та, предвид неудовлетвореността ми от професионалната ми реализация реших да се преквалифицирам и да уча за морски офицер - навигация в Морско училище Варна - задочно. Едно време съм кандидатствал с математика, за осем години доста съм забравил, но мисленето си го имам и вярвам, че мога да си припомня материала. Може би ми е малко късно за учене, но по-добре късно, отколкото никога. Искам да ви благодаря за помощта, която ми оказвате със задачите до момента и се надявам да ми помагате и завбъдеще, като с ваша помощ си взема изпитите успешно.
Успех на всички!
Red_General
Нов

Рейтинг: 2

Re: Поздрави от Ицо

Мнениеот monika_at » 10 Май 2013, 19:49

Успех :)
"Колкото повече изследваме Вселената, толкова по-ясно става, че е единична мисъл на велик математик!"
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Рейтинг: 936

Назад към Представете се