Здравейте и от мен. След като постнах няколко теми, нека и да се представя. Казвам се Ицо и съм малко по-голям от повечето от вас. На 27 години съм. Завършил съм математическата гимназия във Варна, после УНСС специалност макроикономика, живея и работя в София като търговски представител на бизнес софтуер.
За съжаление в момента ситуацията в България е такава, че с висше икономическо образование все едно си без висше. нямаш професия (освен счетоводителите да речем). Доста усилия, качества, връзки и късмет се искат, за да постигнеш нещо. Та, предвид неудовлетвореността ми от професионалната ми реализация реших да се преквалифицирам и да уча за морски офицер - навигация в Морско училище Варна - задочно. Едно време съм кандидатствал с математика, за осем години доста съм забравил, но мисленето си го имам и вярвам, че мога да си припомня материала. Може би ми е малко късно за учене, но по-добре късно, отколкото никога. Искам да ви благодаря за помощта, която ми оказвате със задачите до момента и се надявам да ми помагате и завбъдеще, като с ваша помощ си взема изпитите успешно.
Успех на всички!

Меню