Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Уроци по Математика и Висша Математика

Представете се - с какво се занимавате, на колко години сте, хоби,...

Уроци по Математика и Висша Математика

Мнениеот Гост » 16 Юли 2014, 12:42

Здравейте!
Казвам се Николина Калинова.
Учителка съм по Математика и Физика. Завършила съм средно образование в НПМГ и висше образование в СУ с отличен успех.
От 14 години провеждам индивидуално обучение по Математика в град София.
Повечето от моите ученици и студенти устойчиво повишават оценките си и се представят успешно на изпити. От особена радост за тях и мен е, че започват да намират забавни заниманията по математика. Откриват, че материалът поднесен чрез подробни и търпеливи обяснения, се явява разбираем и достъпен. Така съвместната ни работа е плодотворна и приятна.
Ако мога да бъда полезна със знанията и опита си, може да се свържете с мен на тел. 0895 916 644 или да ми пишете на имейл nikolina_yb@abv.bg
Гост

Re: Уроци по Математика и Висша Математика

Мнениеот math10.com » 16 Юли 2014, 14:14

Според информацията в интернет трябва да сте от Стара Загора?
Малко странно е учител да търси частни ученици с обява.Добрите учители имат доста деца , достатъчно са заети и нямат време за допълнителни часове.Родителите са скептично настроени към случайни педагози и обикновенно прибягват до познати или проверени такива.Дори някои избягват да записват децата си на курсове при действащи специалисти от СМГ , поради не добрият им имидж(това е за София).При мен лично записването е с връзки и не взимам всеки.Така е при доста математици поради което не мисля, че подобни обяви ще Ви донесат късмет, но все пак успех в начинанието ;) .
math10.com
Математиката ми е страст

Рейтинг: 815

Мнениеот monika_at » 16 Юли 2014, 14:38

Аз, както писах, ще се радвам на един учител в повече, в МАТ10.
Иначе си прав. С пускане на обяви не се случват нещата. Лично аз си мисля, че форумът е една голяма реклама, за учителите, които пишат в него :D.
Поне, при мен е било така. Дори МАТ10 по някакъв начин изигра ролята си, в момента да съм в едно от най-добрите училища. Просто ме поканиха. Не го считайте за хвалба.
По-старите пишещи във форума познават Марияна Велинова ( в стария форум май беше vel). Тя е човекът, който ме накара и буквално ме изрита в 73 СОУ. Винаги ще съм й благодарна...
"Колкото повече изследваме Вселената, толкова по-ясно става, че е единична мисъл на велик математик!"
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Рейтинг: 936

Мнениеот Гост » 14 Апр 2015, 16:48

math10.com написа:Според информацията в интернет трябва да сте от Стара Загора?
Малко странно е учител да търси частни ученици с обява.Добрите учители имат доста деца , достатъчно са заети и нямат време за допълнителни часове.Родителите са скептично настроени към случайни педагози и обикновенно прибягват до познати или проверени такива.Дори някои избягват да записват децата си на курсове при действащи специалисти от СМГ , поради не добрият им имидж(това е за София).При мен лично записването е с връзки и не взимам всеки.Така е при доста математици поради което не мисля, че подобни обяви ще Ви донесат късмет, но все пак успех в начинанието ;) .

Завистливите хора достойни са за съжаление, а гордите очаква ги падение.
Гост

Назад към Представете се