Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Школа по JUMP Math "Аз мога"

Представете се - с какво се занимавате, на колко години сте, хоби,...

Школа по JUMP Math "Аз мога"

Мнениеот azmogasam » 14 Фев 2016, 19:11

JUMP Math е методика за преподаване на математика с пълен набор учебни материали за ученици и подробни инструкции за учители, разработена от Джон Майтън – математик от Университета на Торонто и сценарист на пиеси, носител на наградата на Генерал-губернатора на Канада. Първоначално методиката е била разработена по метода на пробите и грешките за подпомагане на изоставащи ученици преди повече от 15 години. Всички принципи и похвати са следствие от реална работа с деца и натрупан опит от преподаване в различни условия.

Школата по JUMP Math „Аз мога“ има за цел да подпомогне учениците в разбирането и усвояването на текущия материал. Поради спецификата на преподаване много често се случва учениците, които работят по тази методика да изпреварят своите връстници.
Школата не е предназначена за напреднали ученици. Тя няма за цел да подготвя учениците за кандидатстване.
Целта на школата е да подпомогне учениците, които срещат трудности да ги преодолеят и да повишат успеха си. Едновременно с това децата повишават и своята увереност.
JUMP Math описва подхода си към преподаването на математика като „насочвано откривателство“ – комбинация от директни инструкции, учене чрез откривателство и разнообразни упражнения.

За повече информация посетете сайта на Школа по JUMP Math "Аз мога" - http://azmogabg.com/
ВСЯКО ДЕТЕ МОЖЕ ДА УЧИ МАТЕМАТИКА С РАДОСТ!
Аватар
azmogasam
Нов

Рейтинг: 2

Назад към Представете се