Доста се колебах дали да се представя тук и накрая се престраших.
Име - Теодора
Години: цели 36
Град: София
Кажи нещо, което трябва да знаем за теб: Майка съм на 3 момичета.Голямата през новата учебна година ще бъде осмокласничка, а двете близначки ще бъдат в 4-ти клас.Със сигурност с оглед естеството на форума трябва да споделя и отношението си към математиката.Винаги съм обичала тази наука, въпреки че нямах удоволствието и късмета в езиковата гимназия да напредна кой знае колко в тази посока.И все пак навремето кандидатствах в ТУ, а в последствие и в УНСС именно с математика.Изкарах една година в немския факултет на ТУ, разбрах че това не е моето място, след което кандидатствах в УНСС и завърших Международен туризъм там.Точно по специалността си на практика никога не съм работила.Така модерното през последните години понятие офис асистент и преводач най-точно описва малко скучните ми работни задължения.От 1-ви курс нататък, след успешното полагане на изпитите по висша математика, не съм имала допирни точки с иначе така харесваната от мен наука, но не поради липса на желание...до началото на изминалата учебна година, когато открих, че в свободното ми време решаването на пробните тестове на седмокласничката ми доставя истинско удоволствие, особено решаването на задачите от втория модул.С един куршум - два заека.Хем задоволявах потребността си да реша някоя и друга задача на дърти години, хем имах отговори за сравнение с получените от девойката. После се регистрирах тук, следвайки примера на ученичката.С изненада открих,че помня и някои неща, надвишаващи знанията на седмокласник.С огромно предубеждение към собствените си възможности подходих към олимпиадата за 9-12 клас, смятайки че е абсурдно да успея да реша която и да е от пуснатите задачи.За моя радост обаче, абсурдът не се оказа пълен.Тук е мястото да благодаря на Ганка Симеонова за това, че ме окуражи да се включа.
От къде разбра за сайта: от бъдещата осмокласничка
Сподели нещо - каквото и да е:Повече нищо не добавям, защото установих, че горните ми словоизлияния са достойни като размер за роман..Иначе казано - словохотлива съм.

Меню