Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Evance<3

Представете се - с какво се занимавате, на колко години сте, хоби,...

Evance<3

Мнениеот Evance<3 » 15 Окт 2011, 00:04

Здравейте :)
И аз ще се представя накратко.
Името ми е Мариела, но накратко ми казват Мики. На 18 години съм.
Изучавам Индустриално Инженерство (първа година) в Университета Jaume I в Кастельон де ла Плана, Испания :)
Последните две години получих солидна подготовка (заради тукашната 'бакалавърска' степен) по висша математика и физика и реших да продължа да се занимавам с тези предмети като следвам Инженерство.
Имам много и различни интереси, но главните са Дизайн, Архитектура, Математика, Фотография, Физика и т.н.
Ще се радвам от този форум да се опитам да помагам по математика и също така да получавам помощ. :)
Не знам какво повече да кажа накратко за себе си.. пълното ми описание не би се събрало само в няколко абзаца ;д
Поздрави,
Мариела
Аватар
Evance<3
Нов

Рейтинг: 0

Re: Evance<3

Мнениеот Consigliere- » 16 Окт 2011, 00:15

Здравей,избра да учиш извън БГ,защото смяташ ,че българските университети не са на нивото на чуждестранните или просто защото там ти е местожителството .Аз имам желание да уча за строителен инженер ,но да видим дали ще се получи........Любим дял от математиката ?
Аватар
Consigliere-
Напреднал

Рейтинг: 10

Re: Evance<3

Мнениеот Evance<3 » 16 Окт 2011, 17:14

Здравей, Consigliere-
Радвам се, че си отделил време да прочетеш представянето ми и да пишеш. :)
Никога не съм смятала и няма да смятам, че българските университети са под нивото на чуждестранните. Избрах испанско Висше Учебно Заведение, защото живея тук от 8 години. Тук съм завършила средното си образование и след него полу-висшето със специалност инженерство и архитектура. След като получих подготовката за кандидатстване в университет тук, да реша да отида да уча в България щеше да е много трудно. Нямаше да имам достатъчно знания за да се представя на матури с Български език и Литература и още по- малко с Българска история, след като години наред уча Испански език, Испанска литература и Испанска история :)
Аз също като теб се бях ориентирала към Строителното инженерство, поради причината, че не можах да уча за Архитект(мечтата ми), но след дълго мислене и оглеждане на това, което се учи и т.н., реших, че Индустриалния Дизайн ще е повече за мен. :)
Желая ти успех с кандидатстването ;) И да те приемат там, където желаеш!!
И за поседно, любимия ми дял от математиката са Матриците и уравненията с 3 неизвестни (Crammer, детерминанти..). А също и функциите, границите и тяхното чертаене.
Аватар
Evance<3
Нов

Рейтинг: 0

Назад към Представете се