Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".
Evance<3
Представете се - с какво се занимавате, на колко години сте, хоби,...
-

Evance<3
- Нов
-
- Рейтинг: 0
от Consigliere- » 16 Окт 2011, 00:15
Здравей,избра да учиш извън БГ,защото смяташ ,че българските университети не са на нивото на чуждестранните или просто защото там ти е местожителството .Аз имам желание да уча за строителен инженер ,но да видим дали ще се получи........Любим дял от математиката ?
-

Consigliere-
- Напреднал
-
- Рейтинг: 10
от Evance<3 » 16 Окт 2011, 17:14
Здравей, Consigliere-
Радвам се, че си отделил време да прочетеш представянето ми и да пишеш. 
Никога не съм смятала и няма да смятам, че българските университети са под нивото на чуждестранните. Избрах испанско Висше Учебно Заведение, защото живея тук от 8 години. Тук съм завършила средното си образование и след него полу-висшето със специалност инженерство и архитектура. След като получих подготовката за кандидатстване в университет тук, да реша да отида да уча в България щеше да е много трудно. Нямаше да имам достатъчно знания за да се представя на матури с Български език и Литература и още по- малко с Българска история, след като години наред уча Испански език, Испанска литература и Испанска история 
Аз също като теб се бях ориентирала към Строителното инженерство, поради причината, че не можах да уча за Архитект(мечтата ми), но след дълго мислене и оглеждане на това, което се учи и т.н., реших, че Индустриалния Дизайн ще е повече за мен. 
Желая ти успех с кандидатстването
И да те приемат там, където желаеш!!
И за поседно, любимия ми дял от математиката са Матриците и уравненията с 3 неизвестни (Crammer, детерминанти..). А също и функциите, границите и тяхното чертаене.
-

Evance<3
- Нов
-
- Рейтинг: 0
Назад към Представете се