Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Здравейте

Представете се - с какво се занимавате, на колко години сте, хоби,...

Здравейте

Мнениеот mary_il_bg » 01 Апр 2012, 15:12

Здравейте и от мен, казвам се Мария.
Кажи нещо, което трябва да знаем за теб: На 17 години съм, уча в ПМГ „Екзарх Антим I”, Видин.
От къде разбра за сайта: доколкото си спомням от Шемета (Емил Стоянов), но това беше доста отдавна, наскоро се рових за задачи в Google и след като отново попаднах на форума се престраших да се регистрирам.
Сподели нещо - каквото и да е: много неориентиран човек съм, в 11 клас съм и още не знам какво искам да кандидатствам ... бързо губя интерес, сигурно и мързелът ми има нещо общо :oops: . ... Не бих казала, че съм много добра по математика, но затова пък интереса ми към нея още не се е изпарил. :D
Аватар
mary_il_bg
Фен на форума

Рейтинг: 5

Re: Здравейте

Мнениеот ganka simeonova » 01 Апр 2012, 15:16

Който търси- намира, Мария :)
ganka simeonova

Мнениеот mary_il_bg » 01 Апр 2012, 15:28

да се надяваме :D , явно ще се наложи да бъда по упорита ;)
Аватар
mary_il_bg
Фен на форума

Мнениеот ins- » 01 Апр 2012, 16:04

Защо го наричат: "Шемета" :) човека си е пич отвсякъде и много ги разбира нещата?! Това, че е предизвикал интереса ти към математиката е повече от достатъчно като доказателство.
"като отново попаднах на форума се престраших да се регистрирам" - какво страшно има? Никой не е писал да има изядени във форума :). Най-много да попаднеш от време на време на дрънкащи се юзъри, но със сигурност ще научиш нови неща.
"бързо губя интерес, сигурно и мързелът ми има нещо общо" - присъщо е на интелигентните хора :)
Аватар
ins-
Математик

Рейтинг: 254

Мнениеот mary_il_bg » 01 Апр 2012, 16:24

О, не го наричат Шемета с лошо чувство :D , страхотен е като човек и математик, но е малко отвеян (присъщо на математиците, които познавам), досега на живо не съм срещала по-добър математик от него.
Престраших, защото във форума има много интелигентни хора и добри математици, и не бях сигурна дали ще успея да се впиша. :oops: ... наистина научавам много интересни неща, особено ми харесват твоите логически задачи, дори само да гледам решенията е удоволствие :)
колкото до последното да ти кажа мързелът много ми е пречил и напоследък се старая да се захващам с много неща(като ми омръзне едно започвам нещо друго), за да не бездействам и да не си губя времето
Аватар
mary_il_bg
Фен на форума

Мнениеот ins- » 01 Апр 2012, 16:32

"във форума има много интелигентни хора и добри математици" - в началото много от тях може и да не са били добри математици. "И най-дългият път започва с първата крачка"
Благодаря за логическите задачи. Гледах твои решения и се справяш добре с тях, а някои не са много лесни, което означава, че имаш добра основа и няма от какво да се притесняваш. Нужни са само упоритост и старание и след време може да станеш и по-добра от повечето хора тук, стига да те влече и да го искаш истински.
За мързела, ако можех да го пакетирам и да го продавам - сигурно щях да съм най-богатия човек в света :)
Аватар
ins-
Математик

Мнениеот mary_il_bg » 01 Апр 2012, 16:49

Най-големият ми проблем сигурно е, че не знам какво искам, но докато не разбера със сигурност, мисля да поостана във форума и да науча каквото мога. :P Всъщност защо не и след това, наистина ми допада. ;)
Аватар
mary_il_bg
Фен на форума

Мнениеот ins- » 01 Апр 2012, 16:54

"Най-големият ми проблем сигурно е, че не знам какво искам". Осъзнатият проблем е наполовина решен :)
Дано да се задържиш. Ако и още хора започнат да влизат ще е по-забавно. Преди правехме и олимпиада на сайта и имаше много "забавни" задачи. Можеш да видиш и старата му версия, ако не си го направила.
Аватар
ins-
Математик

Мнениеот mary_il_bg » 01 Апр 2012, 17:11

Ако говориш за стария форум - посещавала съм го не малко пъти. Но като гледам не го правят много хора, защото съм забелязала, че се пускат вече решени задачи, oт хора, които не са си направили труда да ги потърсят. А иначе за олимпиадата - идеята не е лоша, но не съм сигурна, че ще има достатъчно хора, които да изявят желание за участие, не и в момента. :|
Аватар
mary_il_bg
Фен на форума

Мнениеот ma-te-ma-ti-4ka » 14 Ное 2012, 15:13

Ние, жените, никога не знаем точно какво искаме, но го искаме веднага :lol: :lol: :lol:
ma-te-ma-ti-4ka
Нов

Рейтинг: 0

Мнениеот ins- » 14 Ное 2012, 16:24

Една вещица беше рекла, че искате независимост. Не знам дали е била права :)
Умей да обуздаваш четири неща - съня, стомаха, сексуалността и гнева /Питагор/
Аватар
ins-
Математик

Назад към Представете се