DobrinkaPetkova написа:Учителка по математика, доказан професионалист с награди от МОН и Регионален инспекторат, предлага индивидуално обучение за ученици от 1 до 7 клас за допълнителна подготовка и/или кандидатстване (почасова работа или по-задълбочено с полудневни занимания преди или след обяд). Възможност за вземане от или водене до училище.
Добринка Петкова, 0898431365, dobrinka_petkova@abv.bg
По принцип няма лошо в обява, за какъвто и било труд. Побърквам се обаче, когато човек пише високопарни изяви. Награди от МОН, РИО, и пр., без да е дал нещо от себе си, без да е доказал себе си, в този форум.
Е. сега и аз ще си постна снимка. Нямам награда от МОН или РИО, а само от четирите класа, випуск 2014. Когато ги изпращаме, те ни номинират. 'Моята номинация е.. "Учител, вдъхновител по предмета"..
Да, някои могат да кажат, че се хваля, може и да е така. Факт е, че съм щастлива, не защото децата са ме номинирали, но затова, че с тях изкарахме цели 5 незабравими години...
Болно ми е, че в този форум пишем активно само трима учители по математика.
-Knowledge Greedy (Враца)
-inveidar (Видин)
-monika_at (София)
Много пъти съм канила и предизвиквала колеги, които да пишат в МАТ10...
задача към Добринка Петкова:
Нека М е среда на АВ в остроъгълен триъгълник АВС , [tex]\angle ACB=60^\circ[/tex] и нека А1 и В1 са петите на височините съответно през върховете А и В. Ако АВ=8, намерете А1В1.

Меню