Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Контролно по Висша Математика - ЩЕ ПЛАТЯ!!

Контролно по Висша Математика - ЩЕ ПЛАТЯ!!

Мнениеот ludogorets » 17 Ное 2014, 23:13

Здравейте. Утре (Вторник 18.11.2014г) от 12:15 до 15:00 часа ще имам много важно контролно по Висша Математика,и задачите са ми прекалено трудни,затова утре по-време на контролното в тази тема ще пусна задачите,и ако някой може да ми помогне,ще съм му много благодарен. Разбира се съм готов и да платя 20лв. Ще изпратя запис по Еконт на този,който пръв ми помогне. ВАЖНО е много ви моля :(
Последна промяна ludogorets на 17 Ное 2014, 23:40, променена общо 2 пъти
ludogorets
Нов

Рейтинг: 4

Re: Контролно по Висша Математика - ЩЕ ПЛАТЯ!!

Мнениеот MENKA » 17 Ное 2014, 23:15

Къде учиш и какъв е материала?
MENKA
Математиката ми е страст

Рейтинг: 219

Мнениеот MENKA » 17 Ное 2014, 23:21

При комплексните числа просто си разкриваш скобите и да знаеш,че i2=-1
Ако е дроб,умножаваш и числител и знаменател по знаменател и същото упражнение.
MENKA
Математиката ми е страст

Рейтинг: 219

Мнениеот ludogorets » 17 Ное 2014, 23:27

MENKA написа:Къде учиш и какъв е материала?

Уча в Разград, материала ни е Вектори,Дължина на вектори,полиноми.Но незнам дали точно такива задачи ще ни дадът.Мога ако искаш да напиша сега още какви задачи сме решавали последно,който ще са подобни на контролното?
ludogorets
Нов

Мнениеот ludogorets » 17 Ное 2014, 23:28

MENKA написа:При комплексните числа просто си разкриваш скобите и да знаеш,че i2=-1
Ако е дроб,умножаваш и числител и знаменател по знаменател и същото упражнение.

Не мисля че ще е комплексни числа. Вече имахме едно контролно с тях и с матрици.
ludogorets
Нов

Мнениеот monika_at » 18 Ное 2014, 08:19

Тази тема плаче за раздел "Бисери". :twisted:
"Колкото повече изследваме Вселената, толкова по-ясно става, че е единична мисъл на велик математик!"
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Рейтинг: 936

Мнениеот ludogorets » 18 Ное 2014, 12:24

Ето я първата задача.

Извършете деленията:

А) x5 + 2x3 + 3x2 + 4x +1: |x2-x+3

Б) x5+2x3 + 3x2 + 4 : |x-2

Моля за помощ
ludogorets
Нов

Мнениеот ludogorets » 18 Ное 2014, 14:30

Ами мерси много за подкрепата и помощта на всички ви ;) успях да измисля някакви глупости и ги написах,само и само да има нещо на листа.. разбирам никой да няма желание да помогне,но тука става въпрос и за заплащане. Исках помощ само поне на тези две задачи който бях написал малко по-горе,а общо целият тест бе от 10 задачи. Нима никой не ги разбира? уж се води форум по Математика/Висша Математика и т.н. а никой не помага. Айде дръжте си противният форум..

ДО ВСИЧКИ: Ако търсите някой да ви помогне със задачите по-Математика,ТОВА НЕ Е мястото където можете да намерите тази помощ. Този форум е направо позор.

Успех!
ludogorets
Нов

Мнениеот loving_math » 18 Ное 2014, 15:12

Хей, момче, ако в този форум не се помагаше, как би оцелял до сега, с тоновете полезна информация в него? Но има разлика. Човек (понякога) помага избирателно, други помагат на килограм. При теб е видно, че чакаш да ти се снесе наготово решената задача и ти да я препишеш. Я да беше показал докъде си стигнал сам в опитите си дали нямаше да ти отговорят? Но не, ти не си си направил труда нито да се пробваш, нито дори да потърсиш. Защото в самия форум има решени и обяснени задачи точно за делене на полиноми. И тогава излиза, че не форумът е позорен, а наглостта на потребители като теб, лежащи на лява кълка и чакащи готови решения.

Eto: viewtopic.php?f=97&t=3676
loving_math
Напреднал

Рейтинг: 147

Мнениеот ludogorets » 18 Ное 2014, 15:50

Да чаках на готово някой да ми реши задачата,все пак щях да платя. Ти като отидеш до магазина за хляб,да не би а ти дават рецептата как се прави..щом ще си плащам,очаквам готова да ми е поръчката. А не да ми обясняват как се решавало и т.н. Аз ако можех да се науча да ги решавам,намаше да влизам във форума.
ludogorets
Нов

Мнениеот Knowledge Greedy » 18 Ное 2014, 16:58

Ако Лудогорец ползваха тази техника, друг път щяха да се докопат до шампионската лига!

Истината е в многото работа, а не в симулиране на работа.

Тежкото наследство от преди 25 години.
" Я ги лажем, че работим, они ме лажат ,че ми плащат :P "
Feci, quod potui, faciant meliora p0tentes.
Сторих каквото можах, по-добрите по-добро да направят.
Knowledge Greedy
Професор

Рейтинг: 2830

Мнениеот loving_math » 18 Ное 2014, 18:28

Наистина е тежко наследство това. Какво като си готов да платиш? Утре такива като теб, платили, за да минат фиктивно през образованието, ще са инженерите ни, лекарите ни, учителите на децата ни.И как въобще може да правиш подобно плоско сравнение? Да, като ида за хляб и си платя, дават ми го. Но аз, взимайки го, не вредя на никого. А такива, които наготово си изкарват следването, утре ще имат претенцията да са висшисти, с отличен успех и умения. "Умения", които обаче друг ще изпита на гърба си - клиент, пациент, ученик.. ;)Там е огромната разлика.
loving_math
Напреднал

Мнениеот kmitov » 18 Ное 2014, 20:00

Абе лудогорец, какъв ще станеш като земеш више в Разград?
Същият ще си бъдеш. Ще гледаш къде кого да прецакаш да му вземеш хляба. Тарикат. Селски тарикат.
kmitov
Математиката ми е страст

Рейтинг: 382

Мнениеот inveidar » 18 Ное 2014, 20:25

Браво, Митов! Този път съм напълно съгласен с теб. За съжаление 80 процента от политиците ни са точно такива. :lol:
По-добре малко акъл, но навреме!!!
Аватар
inveidar
Математик

Рейтинг: 689

Мнениеот monika_at » 18 Ное 2014, 20:46

Този е един ТЪРТЕЙ! Много голям! Ако става въпрос за цена, дори и обижда, като сам си я предлага. Драги, дори и някой да се навие да ти реши задачите, цената определя решаващият задачите, а не ти. Ясно ли ти е?
"Колкото повече изследваме Вселената, толкова по-ясно става, че е единична мисъл на велик математик!"
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Рейтинг: 936

Мнениеот drago » 18 Ное 2014, 21:34

Хм, каква висша математика е да разделиш 2 полинома, едно време се учеше май в 8-ми клас!?
Дали по някое време няма да видим в този раздел примерно таблицата за умножение(срещу заплащане). Между другото този пич дали ще може да умножи примерно две двуцифрени числа без калкулатор?
P.S. Ама за какво трябва да плащаш за нещо дето го има в нета. Просто напиши в гугъл Polynomial Calculator Division и ще видиш една камара сайтове, дето като вкараш двата полинома ще ти изчислят частното им (и остатъка)!
drago
Математик

Рейтинг: 518

Мнениеот loving_math » 18 Ное 2014, 23:11

drago написа:Хм, каква висша математика е да разделиш 2 полинома, едно време се учеше май в 8-ми клас!?
Дали по някое време няма да видим в този раздел примерно таблицата за умножение(срещу заплащане). Между другото този пич дали ще може да умножи примерно две двуцифрени числа без калкулатор?
P.S. Ама за какво трябва да плащаш за нещо дето го има в нета. Просто напиши в гугъл Polynomial Calculator Division и ще видиш една камара сайтове, дето като вкараш двата полинома ще ти изчислят частното им (и остатъка)!

Дори за простичко нещо като това, да намери в нета човек такъв калкулатор, се иска познаване поне на типа задача. Иначе какво да напише в Гугъл? А аз се съмнявам, че потребителят знае ( и че иска въобще да разбере) за какво става дума в задачите.
loving_math
Напреднал

Назад към Обяви - продавам/търся, уроци по математика