Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Търся помощ за Висша математика - Плащам!!!

Търся помощ за Висша математика - Плащам!!!

Мнениеот Gecata » 08 Фев 2015, 15:01

На 10.02.2015 имам изпит по висша математика, който включва Вектори, Матрици, Детерминанти и Системи. Трябва ми човек, който може да ми реши поне две от задачите. Плащам 25лв. за решенията на всички задачи.

Изпитът е от 13:30ч., на 10.02.2015г., гр.Пловдив.
Gecata
Нов

Рейтинг: 0

Re: Търся помощ за Висша математика - Плащам!!!

Мнениеот MENKA » 08 Фев 2015, 17:45

И колко са всички задачи?Един частен урок по ВМ за един астрономически час е 30-40 лв.,а вие давате 25 лв. за решение на всички.Първо никой не се наема да ви пише,както виждате,на вашите приумици,а пък второ давате изключително ниска оценка на труда на един математик.Като ви е било трудно през годината,защо не сте посещавали частни уроци?
MENKA
Математиката ми е страст

Рейтинг: 219

Мнениеот monika_at » 08 Фев 2015, 17:53

Постът е обиден. Когато някой се нуждае от такава "услуга", не той, а този който предоставя услугата определя цената.
"Колкото повече изследваме Вселената, толкова по-ясно става, че е единична мисъл на велик математик!"
Сър Джеймс Джинс
Аватар
monika_at
Професор

Рейтинг: 936

Мнениеот Gecata » 08 Фев 2015, 17:55

Задачите са 4 броя. Достатъчно е да бъдат решени две от тях. За да пиша тук 2 дни преди изпита, явно е имало причина поради която не съм ги научил до сега. Колко според вас би трябвало да струва решението на 4 задачи? Става въпрос за по една задача от Вектори, Матрици, Детерминанти и Системи. мисля, че математик би могъл да ги реши за по-малко от половин час.
Gecata
Нов

Мнениеот MENKA » 08 Фев 2015, 22:14

Gecata написа:Задачите са 4 броя. Достатъчно е да бъдат решени две от тях. За да пиша тук 2 дни преди изпита, явно е имало причина поради която не съм ги научил до сега. Колко според вас би трябвало да струва решението на 4 задачи? Става въпрос за по една задача от Вектори, Матрици, Детерминанти и Системи. мисля, че математик би могъл да ги реши за по-малко от половин час.

А преди да може да ги реши тези задачи математик,би било необходимо и да е положил много труд и финансови средства.Така че този половин час значи много.
MENKA
Математиката ми е страст

Рейтинг: 219

Мнениеот Gecata » 08 Фев 2015, 22:55

MENKA написа: преди да може да ги реши тези задачи математик,би било необходимо и да е положил много труд и финансови средства.Така че този половин час значи много.

Разбира се, че значи много. За това съм и готов да платя - не искам безплатна услуга. Кажете според вас колко би струвало подобно нещо?
Gecata
Нов

Мнениеот high » 25 Сеп 2018, 08:14

Подобно нещо не би трябвало да се случва.
high
Нов

Рейтинг: 5

Мнениеот Гост » 17 Юни 2020, 12:54

Момчето има нужда от помощ, а Вие се правите на интересни и велики... Тук се искат решения а не мнението Ви!
Гост

Мнениеот Гост » 17 Юни 2020, 15:13

Гост написа:Момчето има нужда от помощ, а Вие се правите на интересни и велики... Тук се искат решения а не мнението Ви!

Никой не се прави на "велик"! Само с "ПЛАЩАМ!!!" не става.Ние не сме жрици на любовта,та с плащане всичко да се нареди!
Гост

Мнениеот Гост » 14 Мар 2022, 13:55

еййй злобари мръсни, само с наученото и злобата ще си останете!, човека ви предлага да изкарате някой лев, като не искате, ходете да се биете за олио на промоция :@ :@
Гост

Мнениеот Гост » 14 Мар 2022, 16:22

Гост написа:еййй злобари мръсни, само с наученото и злобата ще си останете!, човека ви предлага да изкарате някой лев, като не искате, ходете да се биете за олио на промоция :@ :@

Звучиш като абсолютно случайно попаднал тук човек, най-вероятно мъж, съдейки по изказа. Най-вероятно си объркал сайта, пич.
Гост

Мнениеот marian.vladimirov » 12 Дек 2023, 14:05

Здравейте! Мисля да започвам да уча програмиране и ми обяснват ,че трябва да знам висша математика. Дали сте наясно с това?
marian.vladimirov
Нов

Мнениеот ammornil » 12 Дек 2023, 14:21

marian.vladimirov написа:Здравейте! Мисля да започвам да уча програмиране и ми обяснват ,че трябва да знам висша математика. Дали сте наясно с това?

На кратко: каквато и инженерна специалност да запишете, математиката е езикът на научното познание. А във вашия случай, програмирането е строго профилиран дял от математиката.
Учейки програмиране няма "да научите математиката" (математиците цял живот учат и практикуват, и пак не я знаят цялата), но като програмист ще се очаква от Вас да знаете поне тези части които ще са Ви нужни в практиката. Без математика няма да може да решавате практическите проблеми, които се решават със софтуерни решения.
[tex]\color{lightseagreen}\text{''Който никога не е правил грешка, никога не е опитвал нещо ново.''} \\
\hspace{21em}\text{(Алберт Айнщайн)}[/tex]
Аватар
ammornil
Математик

Рейтинг: 1779

Назад към Обяви - продавам/търся, уроци по математика