Регистрация не е нужна, освен при създаване на тема в "Задача на седмицата".

Продавам учебници ,сборници и помагала по математика.

Продавам учебници ,сборници и помагала по математика.

Мнениеот palachinkasussladko » 08 Авг 2015, 13:52

Математика за 12. клас - профилирана подготовка Анубис - 5 лв

Задачи и тестове по математика за 8. клас Чавдар Лозанов Анубис - 4 лв

Теми за кандидат-студентски изпит по математика Иван Тонов - 4 лв

Математика за 10. клас - профилирана подготовка Анубис - 3.50 лв

Математика за 11. клас - профилирана подготовка Анубис - 2,50

Математика за 11. - 12. клас: Геометрия + Алгебра ИК"Сънрей" (два жълти учебника) - 12 лв.

Зрелостен и кандидат-студентски курс по математика - част 1 ИК"Сънрей" около 500-600 страници , с решения на всички задачи - 10 лв.

Курс по математика за 10. клас ИК "Сънрей" - 6 лв.

Математика за 12. клас - задължителна подготовка Просвета - 4 лв.

Всички решени матури по математика от МОН ИК"Сънрей / Вега 74 " - 6 лв.

Подробни решения на задачите от учебника по Математика на Просвета за 12. клас - задължителна подготовка Цветанка Стоилкова 5 лв.

Сборник по математика за кандидат-студенти. Стереометрия + Планиметрия + Алгебра, Архимет, Георги Паскалев ,трите за 15 лв

Подробни решения на задачите по геометрия от учебника по Математика на Анубис за 11. клас: Профилирана подготовка - 5 лв

Подробни решения на задачите по алгебра от учебника по Математика на Анубис за 11. клас: Профилирана подготовка - 5 лв

Подробни решения на задачите от учебника по Математика на Анубис за 10. клас: Профилирана подготовка 5 лв

Решени конкурсни задачи по математика за кандидат-студенти Просвета - 5 лв.

Ръководство за решаване на задачи по математика от 3 части - и трите 6 лв

Подробно решените задачи са изключително полезни за хора учещи в езикови паралелки с намален брой часове по математика.

За връзка ЛС
palachinkasussladko
Нов

Рейтинг: 2

Re: Продавам учебници ,сборници и помагала по математика.

Мнениеот Knowledge Greedy » 08 Авг 2015, 17:43

Палачинка със сладко, аз също продавам учебници. Но когато се продават така - "на тъмно" (дори без снимка), състоянието им трябва да се опише. Тук не говорим дори за това, че учебниците, сборниците и ръководствата са на различни издателства, от различни години и някои вече не са в списъка на препоръчваните (и допустими) според МОН.
Да се върнем на състоянието на всяка книга.
При продажбата "на тъмно" е добре да имаме някакъв ориентир. Това добре: "Искам за профилирана подготовка Анубис - 3.50 лв година Х ХХ ? "
Но ако коричната цена е 7 лв , аз примерно не бих си го купил. Явно са някакви неразличими целулозни останки, вероятно с опасни бактериологични посявки. Като при това допускам, че Вие напълно коректно сте определила цената според състоянието на книгата.
Някой друг може би ще бъде удовлетворен от цената, като дори може да ползва само част от книгата и да му е достатъчно.

Без заяждане и с най-добри чувства, успех в търговските операции! :D
Knowledge Greedy
Feci, quod potui, faciant meliora p0tentes.
Сторих каквото можах, по-добрите по-добро да направят.
Knowledge Greedy
Професор

Рейтинг: 2830

Re: Продавам учебници ,сборници и помагала по математика.

Мнениеот palachinkasussladko » 09 Авг 2015, 07:06

Всичко им е наред на учебниците,за момента имам 4/5 снимки затова не съм качила.Всички учебници са актуални в момента,не знам за какви целулозни останки говорите,но това ме замисля за отношетието ви към книгите изобщо.И без Вашата загриженост щях да дам необходимата информация ако възникне интерес.Не бих ощетила никой. С най-добри чувства.Лек ден!
palachinkasussladko
Нов

Рейтинг: 2

Назад към Обяви - продавам/търся, уроци по математика