Давам частни уроци по математика на деца от 3-ти до 10-ти клас.
Предпочитаното време е през уикенда или вечер след 6 часа.
На кратко за себе си, завършил съм Софийската математическа гимназия (СМГ) през 2018г. и към момента уча четвърта година икономика и финанси в СУ, където също изучавам доста математика. Успоредно с ученето си работя като финансов анализатор. Имам 2 години опит в преподаването по математика на малки деца.
Целя да си подбера 5-6 деца, които да проявяват интерес към математика и да искат да развиват уменията си в тази сфера. Уроците ще са индивидуални и насочени към затвърждаване, упражняване и обогатяване на взетия в училище материал. Разбира се, ако има нужда ще бъде прегледан и упражнен по- стар материал.
От опита си до този момент съм се убедил в едно - само с посещаване на уроци веднъж или два пъти в седмицата нещата не вървят. Ще изисквам от децата да решават задачи вкъщи и да учат редовно уроците си. Ще им бъде давано домашно, за което ще помоля да следят и родителите да се пише.
Уроците могат да бъдат в онлайн среда или присъствено. Мястото на провеждане на уроците е ж.к. Манастирски ливади, на 2 мин от бизнес сграда “Vertigo”.
Цена на учебен час - 20, при посещение във вашия дом -25лв.
При повече часове седмично тарифата може да бъде по договаряне.
За повече информация не се колебайте да се свържете с мен.
Телефон за връзка: 0878249055
Email: angel.stoyanov@yahoo.com

Меню