koncara написа:Защо 6a²x²-2a²x=4a²x, а 11a²x-2ax² остава непроменен?
koncara написа:Извинявам се затова недоразумение. За да ме разберете, ще ви дам задачките да ми ги решите и да видим, дали ще получите същите отговори. ПС: Съжалявам, че ви карам да решавате толкова лесни задачки!!!
6a²x²-2a²x+xy-8+2xy-1 и 7a²x-ax²+1-(-4a²x+ax²+1)
koncara написа:Просто искам да ми решите тези две задачи
koncara написа:Допитах се до човек, който ми разясни това. А сега, кажете ми г-жо Симеонова според вас, как ви се струва следното нещо - да бъде ипитван ученик за отличен, при условие, че не знае определение за трапец?
koncara написа:Завършил съм отдавна. Става дума за момиче, което учи в е една от елитните софийски гимназии, и когато я попитах какво е трапец, не можа да ми отговори. На следващия ден щяха да я изпитват за отличен!!! А по въпроса за задачките, за които попитах, решенията в сборника, от който ги решавам са грешни. Затова съм се заблудил в отговорите и не ми беше ясно защо така се получава!!!
ganka simeonova написа:koncara написа:Завършил съм отдавна. Става дума за момиче, което учи в е една от елитните софийски гимназии, и когато я попитах какво е трапец, не можа да ми отговори. На следващия ден щяха да я изпитват за отличен!!! А по въпроса за задачките, за които попитах, решенията в сборника, от който ги решавам са грешни. Затова съм се заблудил в отговорите и не ми беше ясно защо така се получава!!!
Интригуващо:)
1) Много харесвам понятието "елитна столична гимназия".
2) Обожавам анонимността.
3) Интересно, как повечето отговори са грешни.
4) Ще ми е интерсно, ти лично да дадеш определение за трапец
ganka simeonova написа:4) Ще ми е интерсно, ти лично да дадеш определение за трапец
Регистрирани потребители: Google [Bot]