dafuq написа:Inveidar... ай да ми обясниш зак'во му даде задачите като знаеш,че състезанието не се е провело навсякъде,и че той е от град,където не са ги решавали. -.-
drago написа:...И ако имаше администратор на този кроманьонец dafuq отдавна трябваше да му се блокира достъпа, а не да се моли да си променя пещерните творения, дето ги беше надраскал.
drago написа:За простотиите, които ги беше изцвъкал-никакво предупреждение, шалтера и да ходиш да пасеш в някой чалгаджийски форум!
dafuq написа:drago написа:За простотиите, които ги беше изцвъкал-никакво предупреждение, шалтера и да ходиш да пасеш в някой чалгаджийски форум!
За чалгата-не мерси. А и тея неща ги "изцвъках" (уау),защото дори и да си нямал лоши намерения,вече има шестокласници от Варна и Ст. Загора,които решават задачите. (там състезанието още не се е провело) Е сега честно ли е? А и прецакваш и племенницата си, и всички други,явили се в събота!
inveidar написа:
Абе, ти добре ли си?! От къде да знаем ние, че не се е провело състезанието във всички градове? По тази логика трябва всеки път, когато пуснем някоя задача от състезание, да се обаждаме на организаторите и да ги питаме дали може?! Щом те не са счели за необходимо да ни уведомят, не виждам никакъв проблем!![]()
dafuq написа:inveidar написа:
Много ми е любопитно откъде имаш достъп до задачите,а не знаеш,че състезанието не се е провело навсякъде...
ganka simeonova написа:И да ги е намерил отнякъде, теб какво те интересува?
Щом е проведен някъде изпит или състезание, ясно е, че ще се намерят задачите! Това не е държавна тайна! Ти да не си от КГБ?
dafuq написа:Много ми е любопитно откъде имаш достъп до задачите,а не знаеш,че състезанието не се е провело навсякъде...
inveidar написа:dafuq написа:Много ми е любопитно откъде имаш достъп до задачите,а не знаеш,че състезанието не се е провело навсякъде...
Как от къде, от организаторите, естествено!!! И състезанието трябваше да се проведе на 28.01. Така ни уведомиха. Между другото, ти много се впрягаш, което означава, че нещо не ти е наред работата май, а?
Имам даже и решенията на всички класове, но това не означава, че ще ти ги пусна!!!
А това е отговорът на Емил Карлов до разтревожените майки от форума БгМама:
Здравейте,Много Ви благодарим за интереса, който проявявате към състезанието, но всеки град, който не спази датата на провеждане на състезанието 28.01.12 събота от 10.00 часа носи риска учениците му да научат задачите.Задачите са изключително хубави и неминуемо ще се разпротранят по мрежата. Кой не обича хубавото.Дисциплината ще се наложи с времето.
Още веднъж благодарим Ви: Емил Карлов
Мисля, че вече ще престанеш с глупостите си.
Назад към Състезания за 9 - 12 клас
Регистрирани потребители: Google [Bot]